PA CIÈNCIA, LA NOSTRA

Et fascinen les reaccions en cadena de la polimerasa quantitatives? No et deixa dormir la geometria fractal del conjunt de Mandelbrot? Segueixes diàriament l’evolució de la teoria de les supercordes?
Doncs si ets així, aquest no és el teu programa. No, perquè el “Pa ciència, la nostra” va dirigit a aquells que no heu entès absolutament res però que teniu curiositat per la ciència i la tecnologia, que us pregunteu si ja es pot clonar Einstein, Falete o Samantha Fox, per exemple.

- RÀDIO
"Pa ciència, la nostra" és un programa de Sants3ràdio que s'emet a 13 altres emisores de tot Catalunya:
Sants3ràdio, Ràdio Martorell, La veu de Navàs, Radio Ponent (Mollerussa), Ràdio Almenar, Ràdio Alguaire, Ràdio Albesa, Ràdio Corbins, Ràdio Rosselló, Ràdio Torrefarrera, Ràdio Tiana, D9Ràdio (Barri de Sant Andreu de Barcelona) i Ràdio La Bisbal


Dirigit i presentat per: Daniel Arbós i Màrius Belles.
Tècnic de so:
Jordi Lozano
Col·laboradors: Toni Pou, Jaume Belles, Laura Morrón, Anna May, Pere Roca-Cusachs, Joan Pau Sánchez, Fco. J. M. Guardiola.
 

A banda, podeu seguir les nostres col·laboracions amb el Via Lliure, de RAC1.


- TELEVISIÓ
"Pa ciència, la nostra" va fer una col·laboració quinzenal al programa "Districte 8", de TV Hospitalet, des de setembre de 2010 fins a desembre de 2011. També hem col·laborat puntualment amb el programa Quèquicom, del Canal 33.

- XARXES SOCIALS
També tenim un grup de fidels seguidors al Facebook i al Twitter.


Llegir més