Programa 318 (11-XI-16)


Després d’haver parlat de llibres i de projectes d’altri durant els anys que portem fent el programa, avui ens toca parlar del nostre. Per això hem convidat Rosa Rey, editora d’Angle Editorial, la impulsora del llibre: “Pa ciència, la nostra. Curiositats científiques del dia a dia” que surt a la venda el dimecres 16 de novembre i que segurament serà l'únic llibre de divulgació científica que contingui una cita de Belén Esteban.
Al repàs de l’actualitat, una notícia ha eclipsat la resta de temes: Jeremy ha trobat una parella per recargolar-s'hi: el mallorquí Tomeu. Les recomanacions de la xarxa, avui les “estalactites”, són:
- Podeu gaudir del canal de de "Planet Earth" amb fragments de la “Planet Earth II”, la nova sèrie documental de la BBC sobre el món animal, amb escenes tan impressionants com aquesta: “Iguana vs snakes”.
- “Fungi Note”, una app (iOS, del Real Jardin Botánico del CSIC per identificar i compartir les vostres troballes boletaires:
I tanquem el programa amb un dels temes dels que hem extret una de les cites del llibre: “Mi agüita amarilla” de Toreros Muertos.

Si no visualitzes el reproductor, pots escoltar-lo directament a ivoox.