Programa 282 (22-X-15)

En aquesta nova edició parlem d'una iniciativa original: Incite, que el que pretén és fer arribar el coneixement científic a la població a través de les arts escèniques. Per conèixer el projecte en parlem amb Susana Eva Martínez, la seva creadora, i amb Marta Vives, una de les treballadores. Avui a l'actualitat fem un recull de notícies "Apocalipsi now" i parlem de superpoblació, de tempestes solars no detectades o d'escarabats zombies i arribem a la conclusió que el que està millor és la fauna de Txernòbil! A la secció de recomanacions internàutiques que avui porta per títol "Mil·ligram, kilogram, Instagram":
- Arrenca l'"Illuminating curiosity": el concurs audiovisual organitzat per l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) en el que heu de respondre una pregunta sobre la llum plantejada per algun personatge famós com Ferran Adrià o Els Catarres.
- LHSee: Una app per conèixer l'LHC al detall i fer simulacions de les col·lisions que s'hi produeixen:
-Publiclab.org: PublicLab és una comunitat on pots aprendre com investigar temes mediambientals. El més impressionant són les eines d'anàlisi espectrogràfica que posen a l'abast dels usuaris.

Si no visualitzes el reproductor, pots escoltar-lo directament a ivoox.