El 'Pa ciència, la nostra' se'n va de festa!

Aquest mes emetem l'edició 200 del 'Pa ciència, la nostra' que coincideix amb el cinquè aniversari del programa. En aquests anys hem assolit fites inimaginables, com guanyar el Premi RAC a millor programa de ràdio local o convèncer la directora de TV Hospitalet perque ens deixés llençar una síndria al carrer des de dalt de l'edifici.

Per commemorar-ho tot plegat, fem una modesta celebració el proper dimarts 30 d'abril a partir de les 20:00 al Club de billar Montforte (Plaça del Teatre 27, a prop del Metro Drassanes). Potser us sona estrany, però el club acull La Cúpula Venus que va ser una mítica sala d'espectacles on van despuntar Christa Leem, Ángel Pavlovsky, Loles León, Pepe Rubianes, Pep Bou, Oriol Tramvia i Núria Feliu, entre d'altres.

L'entrada, òbviament, és gratuita i a més hi haurà pica-pica per a tothom. Perquè no us emborratxeu, la beguda sí que se la paga cadascú. La idea es fer una senzilla trobada amb tots els amics, coneguts i saludats del 'Pa ciència, la nostra'. A més, hi haurà una actuació del duet músico-humorístic Divide i Wenceslao i del grandíssim Dani Jiménez (Sí, el dels experiments a la tele).

Hi sou tots més que benvinguts. Això sí, per temes d'organització, ens aniria bé que confirmeu l'assistència a paciencialanostra@gmail.com (ei, que si sou rebels i viviu al dia i no voleu confirmar, tampoc us vetarem l'entrada).