Programa 92 (26-VI-10) Fi de temporada

Acabem la temporada i marxem de vacacions! Cosncients de que ens mereixem el repòs del guerrer, ens despedim dels oients fins el setembre següent. I, com no podia ser d'altra manera, ho fem amb les sàbies paraules del nostre col·laborador Toni Pou, que ens parla de la màquina d'Antikitera. L'apartat de notícies és digna de l'eclosió final d'aquest programa: "el sargento de hierro" portant calçotets intel·ligents, jaguars atrets per "Obsession" de Calvin Klein, metges que poden beure's tot el licor del polo i, com no, un poema especial de fi de temporada del doctor Puertas. L'acudit final: la catarsi.


Desa el programa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola! he assistit aquest matí a una classe/xerrada que ha fet el Dani per la URV d'estiu i m'ha picat la curiositat per saber més del vostre programa! Em sembla una proposta molt interessant i amb "xispa"!!
Felicitats i endavant!

a Montilla el president ha dit...

Otro tema importante para darle publicidad

Recordemos algunas cosas que se HA DICHO Y HECHO en el Parlament de Cataluña y NO SALDRÁ POR LA tv... .... El vídeo te aclarará algunas cosas desde lo más PROFUNDO del Parlament de Cataluña.

http://www.youtube.com/watch?v=zjIKbLDwBAA


(Unir en una línea si sale cortado o con espacios en blanco el enlace)

No a la censura, por la pluralidad. Si lo deseas pásalo a tus contactos (a ser posible en Cataluña), gracias